Kuraray Noritake - CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2

Kuraray Noritake - CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2 Lige fra begyndelsen har Kuraray taget en førende rolle inden for udbydelse af kvalitetskompositter. Lige fra begyndelsen har Kuraray taget en førende rolle inden for udbydelse af kvalitetskompositter.

CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2 FAMILY

Lige fra begyndelsen har Kuraray taget en førende rolle inden for udbydelse af kvalitetskompositter. Med vores egenudviklede lysdiffusionsteknologi har vi gjort det muligt at opnå højæstetiske resultater under brug af kompositter. Dette resulterede i, at vi så anerkendte klinikere i hele verden anvende vores CLEARFIL MAJESTY ™ -kompositserie til deres arbejde og opnå patienttilfredshed.

Nu tilbyder vi dig tre, nye fremragende kompositter i vores produktserie.

CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2 Premium and Classic

CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2 Universal

CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow

INTUITIV APPLICERING I LAG Med det store udvalg af forskellige opaciteter og højopakke dentinfarver over svagt opakke dentinfarver til semi-translucente emaljefarver tilbydes du en komposit, der kan appliceres intuitivt i lag. Til trods for at farverne er begrænset til VITA ™ A-farver har du stadigvæk adgang til alle VITA-farver, herunder white og extra white. I de tilfælde hvor forskellige opacitetsniveauer er nødvendige, er dette multi-opacitetssystem dit foretrukne valg.

DEN ENKLE LØSNING Hvis målet imidlertid er en flot, veltilpasset restaurering uden for store forskelle i opaciteten er CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2 Universal din ideelle makker. Til hver restaurering og uanset kavitetsklassen skal du kun bruge en farve. Farvebestemmelse hører nu fortiden til. Med kun fire tilgængelige farver, som dækker alle VITA-farver falder behovet for at have et stort farvelager drastisk.

RESTAURER, REPARER, CEMENTER. Tror du stadig på, at flydende kompositter kun kan anvendes til klasse V-restaureringer og som foring? Så bør du tænke på CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow fra nu af. Den kan anvendes til alle direkte restaureringer, både anteriore og posteriore. Og ikke nok med det. Den er også en LC-resincement og en fortræffelig reparationskomposit. CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow er tilgængelig i tre forskellige viskositeter. Produktet klæber ikke og forbliver på plads under dispenseringen. Desuden klares poleringen med et snuptag og restaureringer bevarer deres glans.

“Med instruktioner, der er lige til at gå til og et kort indlæringsforløb vil du kunne frembringe utroligt forudsigelige resultater”

VIDENSKABELIGT DOKUMENTERET UOVERTRUFFENHED TIL ENHVER RESTAURERING

Når CLEARFIL MAJESTY ™ ES 2 blev sat på en prøve, udviste den en fremragende ydeevne mht. alle de forskellige typer restaureringer. I et studie* af fem års varighed blev der sammenlignet 139.449 restaureringer! Dette foregik i et tandlægepraksisbaseret miljø og CLEARFIL MAJESTY ™ ES 2 udviste en ydeevne, der var sammenlignelig med CLEARFIL ™ AP-X. CLEARFIL ™ AP-X har allerede i årtier været regnet for en af guld- standard-kompositterne, hvad angår posterior brug, og den er i stand til at levere succesfulde resultater, selv i højrisikosituationer, såsom kraftigt tandslid (Loomans et al, 2016, Metha et al, 2021; Crins et al, 2021). Begge kompositter resulterede i få til slet ingen svigt i præmolar- og molarrestaureringer.

Dette udfald har vist sig yderst gunstigt for den daglige tandlægepraksis. CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2 er en nano-hybrid resinkomposit med mindre partikelstørrelser, som muliggør en bedre æstetisk ydeevne end CLEARFIL ™ AP-X. Som følge af dens bedre æstetiske egenskaber i forhold til CLEARFIL ™ AP-X og de sammenlignelige resultater i det aktuelle studie, også hvad angik posteriore restaureringer, kan CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2 regnes for en pålidelig universalkomposit. Dette betyder, at valget mellem æstetik og styrke ikke længere er noget problem. Højdepunktet af universel succes!

STÆRK OG PÅLIDELIG

CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow er en viskøs komposit og fås nu i tre forskellige grader af viskositet. Denne viskositet integreres sømløst i konceptet universel succes, takket være dens brede række indikationer. Ved at kombinere Kuraray’s uovertrufne silanteknologi og særligt højtydende resin kan vi tilbyde dig et produkt med et højt fillerindhold, mens viskositeten bevares. De høje bøjnings- og trykstyrker bekræfter det brede anvendelsesområde. CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow er faktisk stærkere end de fleste universelle pasta-kompositter. Den er også en reel nydelse at arbejde med. I modsætningen til andre viskøse kompositter er CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow nemt at applicere og forme, fordi den hverken klæber, drypper eller synker sammen.

FLEXURAL STRENGTH (MPa)

CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow Super Low

152

CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow Low

151

CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow High

145

0 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140

150

160

PRISBELØNNET SYV GANGE

29 konsulenter for Dental Advisor testede CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow varianten med moderat flydeevne (Low) i deres tandlægepraksisser. De vurderede produktets ydeevne med hensyn til placering/håndtering, æstetik, viskositet og polerbarhed. Alle fire egenskaber fik bedømmelsen “fremragende”. CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow Low udviser ingen tendens til at løbe under placeringen, mens det tilpasser sig godt til kavitetsvæggene og endda flyder ind i snævre områder. Materialet har dog meget mere at byde på, hvilket er blevet bekræftet af Dental Advisor’s konsulenter, som har kåret produktet som Editors’ Choice og som bedste produkt med prisen Top Product Award for syvende gang i træk (bind 39, nummer 01, january-february 2022).

MED SÅ STORT ET UDVALG AF KVALITETSPRODUKTER, HVILKE BØR DU VÆLGE?

Hver af disse kompositter byder på sine egne unikke fordele med en fremgangsmåde, der er nemt at tilpasse. CLEARFIL MAJESTY ™ ES 2 byder på et bredt, og dog begrænset, udvalg af farver og opaciteter, som gør det muligt at skabe højæstetiske restaureringer, anteriort såvel som posteriort. CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2 Universal byder på de bedste farvemæssige tilpasningsegenskaber, som gør det muligt at træffe hurtige beslutninger og skabe stærke og samtidig æstetiske restaureringer. CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow tilbyder en bred række indikationer. Anteriore og posteriore restaureringer, herunder

reparationer og cementering. Hele serien byder på lange forarbejdningstider, klæbefri håndtering, nem tilpasning, høj styrke, fremragende æstetik og nem polering. Det kan alt sammen føres tilbage til personlige præferencer og behov. Vores råd? Prøv det selv! Med vores speed-dates tilbyder vi mulighed for at komme ud på visit med produkterne i CLEARFIL MAJESTY ™ -serien, så du har mulighed for prøve dem. 45 minutter er alt, hvad det tager at tilpasse den enkle arbejdsgang og selv at prøve disse produkter i praksis!

“Prøv produktet i 45 minutter, og opdag, hvordan du intuitivt kan opnå de æstetiske resultater hver eneste gang.”

TILMELD DIG EN SPEED-DATE HER;

Kuraray Europe Benelux, Nordics & Baltics, Jane Rasmussen, 31 70 71 22, jane.rasmussen@kuraray.com, kuraraynoritake.eu

BORN IN JAPAN

Page 1 Page 2 Page 3

Powered by