Cliniclands Praktisk guide Endodonti

KAPITEL 6 apparatur

Coltène CanalPro Jeni Endomotor 890183

Fristående ”navigering” i rodkanalen takket være revolutionerende software. Et helt nyt drevkoncept med et selvstændigt hjælpesystem, som gør forberedelsen af rodkanalen meget mere sikker, mere effektiv og overraskende enkel. Digitalt hjælpesystem, der bruger komplekse algoritmer til at styre instrumentets bevægelse med millisekunders intervaller. Rotationsbevægelsen og hastigheden indstilles kontinuerligt på basis af strømstyrke og drejningsmoment. Indbygget apexlokalisator med længdemåling i realtid og lydsignaler garanterer endnu højere sikkerhed under mekanisk og kemisk forberedelse. • Vælg mellem Reciproc og kontinuerlig bevægelse • Meget brugervenlig, med mulighed for at vælge mellem forskellige programmer • Trådløs; batteriet kan holde til to timers kontinuerlig brug • Ingen fodpedal – tænd/sluk-knap på vinkelstykket • Med vinkelstykke 6:1 Total frihed: Problemfri kombination af en trådløs motor med kontinuerlig og oscillerende bevægelse med intelligensen fra en iPad. X-SMART iQ sætter barren på et nyt niveau med hensyn til ergonomi og brugeroplevelse. Endo Partner: X-SMART iQ er en fuldstændig digital platform, der hjælper dig under alle stadier af endodontisk behandling – fra patientinformation til håndtering af alle behandlingsdata. Fremtidssikret: X-SMART IQ er udviklet til at vokse med din praksis – forskellige behandlingsapparater, services og hjælpemidler er interaktivt integreret i én og samme løsning. X-SMART iQ kombinerer problemfrit en trådløs motor, der kan bruges med roterende og pendulmonterede filsystemer med, intelligensen fra en iPad, sætter barren på et nyt niveau af ergonomi og brugervenlighed. Som en fuldt digital platform hjælper X-SMART iQ i hver fase af endodontisk behandling – fra patientinformation til dataindsamling. Med Propex iQ er intelligent længdemåling den perfekte tilføjelse til X-SMART iQ-systemet. Trinene i behandlingssystemet kan følges både i kombineret og i stand-alone tilstand. Ved at kombinere X-Smart iQ med Endo iQ-appen får du adgang til ekstra avancerede muligheder. Der medfølger ingen iPad.

60023659

BA International NiTi vinkelstykke Endo 9792867 BAE35 til mikromotorer – 115:1 9792868 BAE45 til luftmotorer – 66:1

• Endodontisk vinkelstykke med momentstyring uden behov for bordenhed - tilsluttes direkte til motoren • Kan bruges med alle gængse roterende NiTi-filer på markedet • Enkel momentindstilling med unik magnetisk ring (fem momentniveauer) • System med genrotation for at undgå at en fil sætter sig fast i en kanal og unødvendigt drejningsmoment • Leveres med apex clip-kobling SIRONiTi Apex og SIRONiTi Air Plus Apex er vinkelstykker med momentbegrænsende funktion: Så snart det indstillede moment er nået, forhindrer den forgyldte magnetiske kobling, at filen sætter sig fast i rodkanalen som følge af genrotation. Med apex clip-kobling.

Pakningen indeholder: Endo Motor Control-enhed, motor med stik til apex-måling, isoleret vinkelstykke 1:1, Bluetooth fodpedal, apex-kabelsæt og netledning.

Dentsply Sirona SIRONiTi Apex 261627 SIRONiTi Apex 6174234 – Retardation 115:1 404318 SIRONiTi Air+ Apex 6324615 – Retardation 66:1

Dentsply Sirona X-Smart Plus Endomotor 433690 A1032

VDW Reciproc direct 648427 V04 1095 025 000

Oplev det første vinkelstykke med penduleffekt • Reciproc direkte-vinkelstykket kan fastgøres direkte til mikromotoren på dentalenheden • Den tilsluttes nemt din el- eller luftmotor, så du kan komme i gang med Reciproc one file endo • Oplev den innovative teknologi, der sikkert og effektivt driver Reciproc-instrumenterne

Dentsply Sirona X-Smart iQ Trådløs endomotor 547354 A10540

Indhold: Et vinkelstykke Reciproc direct, 24 Reciproc blue-instrument (25 mm) sterile (12 stk R25, 6 stk R40, 6 stk R50), et standrør til smøreoliespray, brugervejledning og brugsanvisning.

Pakningen indeholder: X-SMART iQ vinkelstykkemotor, X-SMART iQ vinkelstykke og X-SMART iQ iPad mini-beskyttelsesetui. Der medfølger ingen iPad.

Endomotorer For at begrænse risikoen for instrumentbrud findes der specialmotorer og -vinkelstykker, som kan indstilles til en bestemt hastighed, som anses for sikker. Motoren har ofte momentstyring, hvorved motoren stopper, når instrumentet møder en vis modstand. Nogle motorer har et filbibliotek hvor alle parametre til brug allerede er programmeret ind.

Dentsply Sirona X-SMART iQ og Propex iQ Basic startsæt trådløs endomotor 822555 Pakningen indeholder: X-SMART iQ vinkelstykke, en Propex iQ apexlokalisator med tilbehør og et Endo iQ-stativ.

BA International Optima E+ Trådløs endoenhet

Kompakt og ergonomisk designet trådløs endomotor med indbygget vinkelstykke i et. • Fem programmer, inklusive auto-reverse- og auto-stop-programmer • To programmer til pendulvirkende filsystemer • Enheden kan bruges med alle D-type filer, inklusive NiTi • Omdrejningshastighed: 100-600 v/min • Vridningsmoment: 1-4 N.cm

9796027 BAE370R

Bestil online via www.cliniclands.dk eller per telefon 71 82 65 83

Praktisk guide Endodonti 2022

18

19

Powered by