Kuraray Noritake - CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2

PRISBELØNNET SYV GANGE

29 konsulenter for Dental Advisor testede CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow varianten med moderat flydeevne (Low) i deres tandlægepraksisser. De vurderede produktets ydeevne med hensyn til placering/håndtering, æstetik, viskositet og polerbarhed. Alle fire egenskaber fik bedømmelsen “fremragende”. CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow Low udviser ingen tendens til at løbe under placeringen, mens det tilpasser sig godt til kavitetsvæggene og endda flyder ind i snævre områder. Materialet har dog meget mere at byde på, hvilket er blevet bekræftet af Dental Advisor’s konsulenter, som har kåret produktet som Editors’ Choice og som bedste produkt med prisen Top Product Award for syvende gang i træk (bind 39, nummer 01, january-february 2022).

MED SÅ STORT ET UDVALG AF KVALITETSPRODUKTER, HVILKE BØR DU VÆLGE?

Hver af disse kompositter byder på sine egne unikke fordele med en fremgangsmåde, der er nemt at tilpasse. CLEARFIL MAJESTY ™ ES 2 byder på et bredt, og dog begrænset, udvalg af farver og opaciteter, som gør det muligt at skabe højæstetiske restaureringer, anteriort såvel som posteriort. CLEARFIL MAJESTY ™ ES-2 Universal byder på de bedste farvemæssige tilpasningsegenskaber, som gør det muligt at træffe hurtige beslutninger og skabe stærke og samtidig æstetiske restaureringer. CLEARFIL MAJESTY ™ ES Flow tilbyder en bred række indikationer. Anteriore og posteriore restaureringer, herunder

reparationer og cementering. Hele serien byder på lange forarbejdningstider, klæbefri håndtering, nem tilpasning, høj styrke, fremragende æstetik og nem polering. Det kan alt sammen føres tilbage til personlige præferencer og behov. Vores råd? Prøv det selv! Med vores speed-dates tilbyder vi mulighed for at komme ud på visit med produkterne i CLEARFIL MAJESTY ™ -serien, så du har mulighed for prøve dem. 45 minutter er alt, hvad det tager at tilpasse den enkle arbejdsgang og selv at prøve disse produkter i praksis!

“Prøv produktet i 45 minutter, og opdag, hvordan du intuitivt kan opnå de æstetiske resultater hver eneste gang.”

TILMELD DIG EN SPEED-DATE HER;

Kuraray Europe Benelux, Nordics & Baltics, Jane Rasmussen, 31 70 71 22, jane.rasmussen@kuraray.com, kuraraynoritake.eu

BORN IN JAPAN

Powered by